Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

2019. szeptember 23-i ülésén döntött a Helyi Bíráló Bizottság 36 db beérkezett LEADER helyi támogatási kérelemről.

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__2/i__398 | Feltöltés időpontja: 2019. október 10. 17:03
A HACS által megjelentetett 6 intézkedés pályázati felhívása 2018. év eleje óta volt nyitva, összesen 63 db helyi támogatási kérelem érkezett be, melyből végül most 36 db kérelem került rangsorba, összesen közel 157 millió forint támogatási igénnyel.


Az ülés keretében az alábbi döntések születtek:
A helyi termék feldolgozás, a településkép és a turisztikai felhívás kapcsán valamennyi beérkezett pályázatról tudott döntést hozni a Bizottság. A civil szervezetek és a rendezvények kapcsán az utolsó előtti szakaszzárásig beérkezett pályázatokról sikerült döntést hozni. A mikrovállalkozások esetében a 2019. május 15-ig beérkezett kérelmekről született döntés.
A döntés eredményeként 35 db kérelem támogató, míg 1 db kérelem pedig elutasító döntésben részesült. A munkaszervezet a kérelmeket átadja a Kormányhivatalnak, majd azt követően kerülhet sor a kötelezettségvállalásokra, azaz a támogatói okiratok kiküldésére.
A többi kérelemről előreláthatólag október-november hónapban kerülhet sor döntéshozatalra.
Kísérjék figyelemmel honlapunkat! Amennyiben bármi kérdésük merül keressék a munkaszervezetet, amely készséggel áll rendelkezésükre!