Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Vállalkozási tevékenység minőségét célzó eszközbeszerzés a Koller-Haus Kft-nél

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__553 | Feltöltés időpontja: 2024. június 21. 07:29
Az Koller-Haus Kft. a VP LEADER Helyi Felhívások - Helyi fejlesztések támogatása című, VP6-19.2.1-52-9-21 kódszámú felhívás keretében 3.828.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

Projekt célja: A munkagép beszerzésével a vállalkozás tevékenységi munkájának bővítése, fejlesztése.

Tevékenység megvalósítása:

Beszerzésre került 1 db MR18 Kabinos forgó kotró hidraulikus gém oldalra fordítással, valamint a hozzá tartozó 1 db Föld Fúró, 1 db 28 cm-es kanál, illetve 1 db 100 cm-es rézsű kanál. Az eszközök beszerzése az Agrárkert Centrum Kft-től – mint kizárólagos forgalmazótól – került beszerzésre. A berendezés rendelkezik CE minősítéssel, megfelel a vonatkozó Európai Uniós szabályoknak és irányelveknek.

A jól felszerelt munkagép beszerzése további munkafeladatok elvégzését, vállalását teszi lehetővé a Koller-Haus Kft-nek.

Az eszközbeszerzés hatására a Kft-nek lehetősége van az építőipari tevékenysége mellett fejleszteni a tevékenységi munkáját a mélyépítési és árokásási, valamint közműépítési kisebb feladatok vállalásával, elvégzésével. Az eszközbeszerzéssel a fejlesztés hatására a környezetszennyezés is csökken, mivel a káros anyag kibocsátása minimális.

A fejlesztés célja a vállalkozás versenyképességének növelése, a kapacitásbővítés, árbevétel növelése, a költségek csökkentése. Az új gép beszerzésével a javítási, karbantartási, üzemeltetési költségek minimalizálhatóságának hatására a költséghatékonyság növekedni tud.

A fejlesztés a vállalkozás tevékenységének bővítését, további megrendelések és munkák vállalását teszi lehetővé. A település egyik kiemelt vállalkozása tud lenni.

A tájékoztatás és nyilvánosság követelményének a projekttábla kihelyezésével, illetve a projekt népszerűsítését térségi kiadványban történő megjelentetéssel biztosította a cég.

Beszámoló letöltése