Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

20 éves jubileumát ünnepli az Autó Kákonyi

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__2/i__137 | Feltöltés időpontja: 2012. január 30. 11:30
Idén ünnepli megalapításának 20 éves évfordulóját az évről-évre fokozatosan fejlődő Autó Kákonyi Kft, ahová nemcsak Hajósról, hanem a vonzáskörzetéből is szívesen jönnek az ügyfelek. A szerviz több évtizede szakértelemmel rendelkező kollégái garanciát jelentenek arra, hogy a magas színvonalon elvégzett, precíz munka után, minden ügyfél elégedetten távozik a műhelyből.

A több pilléren álló vállalkozás kiváló példa arra, hogy családias hangulatban végzett, szakmai hozzáértéssel ötvözött, becsületes, kitartó munkavégzéssel lehet sikereket elérni.
Kákonyi Nándor 1991-ben egyéni vállalkozás keretében kezdett autójavítással foglalkozni, 4 év múlva pedig autóalkatrész-kereskedelemmel bővítette tevékenységi körét. Az ügyfélkör folyamatos növekedésével a kínálat is egyre szélesebbé vált, ezért az alkatrészek nagykereskedelme is bekerült a cég profiljai közé.
2009-ben EMVA III. tengelyes pályázatnak köszönhetően sikerült a cégnek új telephelyet kialakítania, idén pedig megépítették az új vizsgáló csarnokot, ahol az autójavítással kapcsolatban teljes körű szolgáltatást, valamint műszaki vizsgáztatást is kínálnak. A szervizben a kiváló munkaerőnek köszönhetően, még mindig a szakértelem van előtérben. 2012-es év tervei között szerepel, hogy ezen túl futómű beállítással, valamint klímával kapcsolatos szereléssel is fordulhatnak az ügyfelek az Autó Kákonyi Kft-hez.