Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

A KOCCINTÁS NAPJA – HAJÓS-PINCEFALU – SZEPTEMBER 4. 15.30

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__2/i__119 | Feltöltés időpontja: 2011. szeptember 2. 09:09
HELYSZÍN: HIRRLINGEN TÉR (SZENT ORBÁN SZOBOR). Szeptember eleje nem csak az iskolaév, hanem a szüreti időszak kezdete is egyben. Ebből az alkalomból gyere el, és koccints velünk egyet Hajóson a szüret kezdetén, egy pohár finom hajósi borral, melyet egyenesen a legjobb pincék mélyéről töltünk a poharadba, és éld át velünk a hamisítatlan hajósi szüreti hangulatot!

Az élményt garantáljuk az egész családnak, kicsiknek-nagyoknak egyaránt:

  • felnőtteknek: bortúra, borkóstolás borkorcsolyával 1.000 Ft/fő (4 pince, 8 fajta bor)
  • gyerekeknek: szőlőtaposás, préselés, mustkóstolás, és szüreti aszfaltrajz verseny!

A hangulatról sváb harmonikások, és a Hajósi Hagyományőrző Néptáncegyüttes gondoskodik. Töltsünk együtt egy csodás vasárnap délutánt a festői pincefaluban, igazi szüreti hangulatban! Minden kilátogató vendégünk egyben részt vesz országos rekordkísérletünkben is, melynek lényege, hogy melyik magyarországi borvidéki településen tudunk a legtöbben egyszerre koccintani egy pohár helyben termett nedűvel.

A „NAGY KOCCINTÁS” időpontja: szeptember 4. 16.00

Mutassuk meg, hogy milyen sokan szeretjük a hajósi bort, és tegyük Hajóst az ország legkedveltebb borvidéki településévé 2011-ben! A koccintáshoz a poharadat ingyen megtöltjük a legfinomabb hajósi borok egyikével!

A rendezvény exkluzív kóstolópohara 500 Ft-ét kapható a helyszínen, a Szent Orbán szobornál. Ha inkább borra költenéd a pénzed, kérünk, hozz magaddal egy borospoharat is!

Kalocsáról külön buszokat indítunk a rendezvényre, melyre jegyedet 700 Ft/fő áronelővételben megválthatod a KalocsaInfó pavilonban Kalocsán, a Sétálóutcában (nyitva minden nap 9-18 óráig). Az ár tartalmazza az oda-vissza út árát, valamint az egyedi kóstolópoharat is!

 


 

KOCCINTS VELÜNK HAJÓSON – HAJÓSÉRT!