Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Felfüggesztésre kerül a mikrovállalkozások részére kiírt LEADER felhívás!

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__2/i__395 | Feltöltés időpontja: 2019. szeptember 9. 15:57
A Kolon Menti Leader Egyesület akcióterületén még egy pályázati felhívás, a Nem mezőgazdasági mikrovállalkozásoknak fejlesztése van nyitva, azonban a felhívás 2019. szeptember 16-án 0.00 órától felfüggesztésre kerül. Ennek oka, hogy a HACS rendelkezésére álló fejlesztési forrása kimerült.


A HACS által megjelentetett 6 intézkedés pályázati felhívása 2018. év eleje óta volt nyitva, összesen 63 db helyi támogatási kérelem érkezett be, melyből végül 56 db kérelem került rangsorba, összesen több mint 281 millió forint támogatási igénnyel, mely a rendelkezésre álló fejlesztési forrás 110%-a.
A kérelmek lezárása folyamatban van, a helyi bíráló bizottsági ülésre és a kötelezettségvállalást meghozó döntéshozó testületi ülésre várhatóan szeptember közepén sor kerül.
A helyi termék, a településkép, a turisztika, a civil szervezetek eszközbeszerzése és rendezvények intézkedésekben előreláthatólag valamennyi beérkezett kérelemről lesz döntés szeptemberben. Ezen intézkedések pályázati felhívásai júniusban lezárásra kerültek, addig voltak pályázhatók.
A mikrovállalkozások számára kiírt intézkedésben a május 15-ig beérkezett kérelmekről tud döntést hozni a helyi bíráló bizottság.
Kísérjék figyelemmel honlapunkat! Amennyiben bármi kérdésük merül keressék a munkaszervezetet, amely készséggel áll rendelkezésükre!