Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Július 1-ig lehet jelentkezni az OMÉK-ra

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__2/i__283 | Feltöltés időpontja: 2015. június 23. 09:51
A Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága idén is megrendezi Magyarország legnagyobb, több mint 100 éves múltra visszatekintő agrárgazdasági rendezvényét, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt.


 A 2015. szeptember 23-27. között, a Hungexpo területén zajló seregszemle célja, hogy bemutassa az agrárszektor aktuális időszakra vonatkozó eredményeit, és hogy tudatosítsa a nagyközönségben, hogy a hazai, helyi termékek fogyasztása magas minőséget és nagyfokú élelmiszerbiztonságot garantál. A Földművelésügyi Minisztérium és a Magyar Turizmus Zrt. idén mindezt regionális bontásban valósítja meg. Az OMÉK kiemelt szerepet szán a Helyi termék éve programnak, továbbá a határon túli magyar gazdák megismertetésének.
 Az OMÉK egyedülálló alkalom a kiállítók számára, hiszen terméküket, szolgáltatásaikat egy nagy múltú, elismert és közel százezer látogatót vonzó eseményen mutathatják be, továbbá részvételük okán számos szakmai kísérőrendezvénybe és egyéb érdekes és hasznos programba kapcsolódhatnak be a vásár ideje alatt.
Bővebb információ és a jelentkezéshez szükséges nyomtatványok az alábbi linken érhetőek el:
omek.itthon.hu/jelentkezesi-lapok