Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Megkezdődött a LEADER helyi felhívások társadalmi egyeztetése

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__2/i__346 | Feltöltés időpontja: 2017. október 10. 17:54
A Kolon Menti LEADER Egyesület munkaszervezete 2016. decembere óta dolgozik a helyi felhívások megjelentetésén. A felhívások alapja LEADER Helyi Akciócsoport Helyi Fejlesztési Stratégiája, mellyel összhangban kerültek kidolgozásra a helyi felhívások. A felhívások rögzítésre kerültek az erre a célra létrehozott elektronikus felületen, melyek most már csak az Irányító Hatóság általi szabályossági vizsgálat elvégzésére várnak. A jóváhagyást követően a helyi felhívások megjelenésének várható időpontja 2017. október 31.

A Kolon Menti LEADER Egyesület ezúton társadalmi egyeztetésre bocsájtja helyi pályázati felhívásai tervezetét. A véleményezésre, javaslattételre, hozzászólásra 2017. október 20-ig van lehetőség. Az észrevételeket a dunamellekleader@gmail.com e-mail címre várjuk!

Az 2014—2020 programozási időszakban az alábbi intézkedések kerülnek meghirdetésre a Kolon Menti Leader Egyesület tervezési területén:

1.sz. intézkedés — Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése

2.sz. intézkedés — Helyben megtermelt mezőgazdasági termékek feldolgozásának, értékesítésének és hálózatba szervezésének támogatása

3.sz. intézkedés — Településkép és közterületek állapotának javítása

4.sz. intézkedés — Aktív turizmushoz kötődő szolgáltatások fejlesztése

5.sz. intézkedés — Helyi közösségi összefogást erősítő rendezvények támogatása

6.sz. intézkedés — Civil szervezetek térségi szerepének növelése