Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Tájékoztatás LEADER pályázatok kapcsán

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__2/i__360 | Feltöltés időpontja: 2018. május 4. 12:01
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kolon Menti Leader Egyesület által meghirdetett valamennyi pályázati felhívás tekintetében, továbbra is lehetőség van támogatási kérelem benyújtására. A szakaszzárást megelőzően benyújtásra került pályázatok ügyintézése megkezdődött, a kérelmek vonatkozásában az esetleges hiánypótlások, adategyeztetések előreláthatólag június hónapban kerülnek kiküldésre az ügyfelek részére.

A munkaszervezet a pályázati felhívások meghirdetését követően összegyűjtötte a pályázóktól érkező észrevételeket, ennek megfelelően módosultak a pályázati felhívások, ezért kérjük folyamatosan kísérje figyelemmel a Kolon Menti Leader Egyesület honlapját, valamint a www.mvh.allamkincstar.hu/leader-helyi-felhivasok weboldalt, ahol a módosított pályázati felhívások megjelennek.

A benyújtást megelőzően kérjük alaposan tanulmányozzák a "Felhasználói kézikönyv elektronikus felült használatához és e-kérelem benyújtásához", valamint az "ÉNGY tételek import segédlete" c. dokumentumokat, amelyek a www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok a "Kapcsolódó tartalmak" pont alatt érhetőek el.

A felhívások keretében csak olyan szervezetek pályázhatnak, melyek tevékenységüket 12 hónapnál régebben kezdték meg és a Kolon Menti Leader HACS tervezési területén székhellyel, telephellyel vagy lakcímmel rendelkeznek.

Fontos, hogy a pályázatok sikeressége nem a beérkezés gyorsaságától függenek. Valamennyi pályázati felhívás tartalmaz értékelési szempontokat, amelyek alapján elbírálásra kerülnek a kérelmek. Maximálisan 100 pont elérésére lesz lehetőségük a pályázóknak, de minimálisan 50 pontot szükséges elérniük.

Hiánypótlásra lesz lehetőség, de kérjük a pályázat benyújtása előtt folyamatosan kísérje figyelemmel honlapunkat és részletesen tanulmányozza a felhívást.  Amennyiben kérdése merül fel a munkaszervezet dolgozói készséggel állnak rendelkezésére!