Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Tájékoztatás LEADER pályázatok kapcsán

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__2/i__369 | Feltöltés időpontja: 2018. augusztus 10. 15:46
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kolon Menti Leader Egyesület által meghirdetett valamennyi pályázati felhívás tekintetében, továbbra is lehetőség van támogatási kérelem benyújtására. A benyújtásra került pályázatok ügyintézése megkezdődött, a hiánypótlások az első szakaszban benyújtott kérelmek esetén kiküldésre kerültek, a később benyújtott kérelmek esetén pedig folyamatban vannak, augusztus hónapban megküldésre kerülnek.

A helyi támogatási kérelmek benyújtását megelőzően kérjük alaposan tanulmányozzák a "Felhasználói kézikönyv elektronikus felült használatához és e-kérelem benyújtásához", valamint az "ÉNGY tételek import segédlete" c. dokumentumokat, amelyek a www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok „Kapcsolódótartalmak" pont alatt érhetők el, továbbá keressék fel munkaszervezeti irodánkat egyeztetés céljából.
A felhívások keretében csak olyan szervezetek pályázhatnak, melyek tevékenységüket 12 hónapnál régebben kezdték meg és a Kolon Menti Leader HACS tervezési területén székhellyel, telephellyel vagy lakcímmel rendelkeznek és a projekt célja illeszkedik a helyi pályázati felhívás és helyi fejlesztési stratégia céljaihoz.
Fontos, hogy a pályázatok sikeressége nem a beérkezés gyorsaságától függenek. Valamennyi pályázati felhívás tartalmaz értékelési szempontokat, amelyek alapján elbírálásra kerülnek a kérelmek. Maximálisan 100 pont elérésére lesz lehetőségük a pályázóknak, de minimálisan 50 pontot szükséges elérniük.