Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

ÚMVP támogatott projekt helyszíni látogatásáról – Hajósi Vadászház

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__2/i__143 | Feltöltés időpontja: 2012. február 29. 10:30
A Hajósi Vadásztársaság 2009-ben támogatást nyert az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program „Turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez nyújtott támogatás” jogcímre benyújtott kérelme kapcsán a Hajós belterületen található Vadászház kialakítására. A beruházás keretében a Vadásztársaság tulajdonában lévő épület vadászházzá történő kialakítása valósult meg, az épület teljes külső-belső felújítását hajtották végre.

Kibővítették a meglévő épületet, ahol helyet kapott egy vendégszoba és egy mosdó-zuhanyzó rész. A tetőszerkezet felújításra került, új nyílászárók kerültek behelyezésre.

Szalczer Antal, a Vadásztársaság elnöke elmondta, hogy nagyon örültek a pályázati lehetőségnek, habár a megítélt teljes támogatást nem sikerült felhasználniuk. A jövőben is szívesen pályáznának további felújításokra, amennyiben lesz rá mód. A beruházás 2011. év végén fejeződött be, amikor a Vadásztársaság benyújtott az utolsó kifizetési kérelmét is. A Dunamellék Leader Egyesület a beruházás teljes nyomon követése mellett segítséget nyújtottak a tervezett kifizetési kérelmek előkészítésében.

A projekt látogatások elsődleges célja - az ügyfelekkel való jó kapcsolat erősítése mellett -, hogy ügyfeleink beszámoljanak a beruházások megvalósítása során felmerült nehézségekről, esetleges problémákról és természetesen a pozitívumokról is. Ezeket a tapasztalatokat összegyűjtve szeretnénk segíteni valamennyi ügyfelünknek, hogy mire kell odafigyelniük a projektek megvalósítása során.