Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Változások a LEADER pályázati felhívásokban

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__2/i__358 | Feltöltés időpontja: 2018. április 13. 09:45
Az elmúlt napokban többször is változtak általunk meghirdetett pályázati felhívások. A módosítások egy része központilag történt, melynek nagy része pontosítás. Rögzítésre került valamennyi felhívás szövegében, hogy egy kedvezményezett az összes forrás maximum 20%-áig nyújthat be kérelmet. A központi módosításnak köszönhetően az állami támogatásra - un. de minimis támogatásra - vonatkozó meghatározás javításra került.


A módosítások másik részét a munkaszervezet szükségesnek tartotta az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján, mely eredményeként az egyes felhívásokban a pályázási és elszámolási feltételek pontosításra kerültek.
A Kolon Menti LEADER Egyesület 2018. március 13-i Elnökségi ülésén döntött, hogy a Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése című felhívás esetében a maximálisan elnyerhető forrást az eddigi 6.000.000 Ft-ról 10.000.000 Ft-ra emeli.
Kérjük a pályázat benyújtása előtt folyamatosan kísérje figyelemmel honlapunkat és részletesen tanulmányozza a felhívást.  Amennyiben kérdése merül fel a munkaszervezet dolgozói készséggel állnak rendelkezésére!