Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Várjuk a projektötleteket!

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__6/i__193 | Feltöltés időpontja: 2013. március 21. 17:26
2013 júniusától az önkormányzatok, civil szervezetek, vállalkozások, magánszemélyek számára ismét pályázhatóvá válnak az EMVA LEADER Program (IV. tengely) pályázatai. 

Az új felhívás meghirdetése előtt felülvizsgáljuk és aktualizáljuk Helyi Vidékfejlesztési Stratégiánk LEADER Tervét, mely a későbbiekben támogatható célkitűzések és intézkedések alapját képezi majd. A HVS felülvizsgálat célja alapvetően az, hogy a HVS-eknek a LEADER Program megvalósítására irányuló része alkalmassá váljon a helyi fejlesztésekről szóló projektjavaslatok kapcsán a döntések meghozatalára.

A felülvizsgálat részeként újra feltérképezzük a helyi szereplők fejlesztési elképzeléseit, hogy azok megvalósítására - a Stratégia jövőképével és célkitűzéseivel összhangban - a rendelkezésünkre álló forráskeretből lehetőséget biztosítsunk.
Ezúton kérjük tehát a helyi szereplőket, amennyiben van a térség vidékfejlesztési programja keretében megvalósítani tervezett fejlesztési elképzelésük, ötletük, véleményük, javaslatuk, azt jelezzék a Dunamellék HACS munkaszervezete felé legkésőbb 2013. április 5-ig.