Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

A Szuper ABC innovatív technológiai fejlesztése Ballószögön

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__448 | Feltöltés időpontja: 2021. március 1. 10:21
Balanyi Dávid egyéni vállalkozó a VP LEADER Helyi Felhívások – Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése című, VP6-19.2.1.-52-1-17 kódszámú felhívás keretében 7.807.695 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert tevékenységének fejlesztésére.

A 2015 óta üzemeltetett bolt technológiai innovációja valósult meg a LEADER pályázatnak köszönhetően, amelynek keretében az élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelmi tevékenységük fejlesztéséhez kapcsolódóan valósult meg eszközök, berendezések beszerzése (2 db Casasola Galaxy fali regál, 1 db Casasola Essen fali regál, 1 db Casasola Toulouse csemegepult vonal, 1 db Casasola egyedi hűtéstechnika, 1 db egyedi hőcserélő, valamint 1 db üzlettéri polcrendszer). A fejlesztésnek köszönhetően nem csak modern, hanem szép, kulturált környezetben tudják fogadni meglévő és új vásárólóinkat egyaránt. Az eszközbeszerzésen túl építési beruházás is megvalósult, amelynek keretében napkollektoros rendszert telepítettek, amely a meleg víz előállítását fogja biztosítani.

A fejlesztés célja a vállalkozás versenyképességének növelése; vevőkör bővítése, valamint energiahatékony technológiák alkalmazása révén a költségek csökkentése.

A két mérföldkőben teljesített beruházás a támogatói okiratban jóváhagyott elszámolható költségek alapján került megvalósításra. A kötelező tájékoztatás és nyilvánosság követelménynek a pályázó eleget tett projekt tábla kihelyezésével.

Beszámoló letöltése