Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

A Thermal Kozmetikai Kft. technológiai fejlesztést valósított meg Izsákon

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__449 | Feltöltés időpontja: 2021. március 23. 09:01
A Thermal Kozmetikai Kft. a VP LEADER Helyi Felhívások – Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése című, VP6-19.2.1.-52-1-17 kódszámú felhívás keretében 9 262 570 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert tevékenységének fejlesztésére.

A társaság 1989 június 1-én kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a gyógyhatásukról híres magyar gyógyvizek felhasználásával test és hajápoló készítményeket gyártson és forgalmazzon. A Thermal gyógyvíz termékeik a harkányi, hajdúszoboszlói, bükfürdői, gyulai gyógyvízzel készülnek, melyek a gyógyfürdőkúra meghosszabbítására, a gyógyvíz hatásának "házhoz szállítására" alkalmasak. Fő profiljuk a jó izomlazító hatású Thermal Harkányi, Hajdúszoboszlói, Bükfürdői, Gyulai gyógyvízkrémek - professzionális masszázskrémek - gyártása.

Az elnyert támogatás felhasználásával történő beruházás során eszközbeszerzés valósult meg, amelynek köszönhetően új, innovatív technológiák bevezetése történt meg. Beszerzésre került 1 db COMADIS C735 tubustöltő gép beszerzése, amely alkalmas fém, illetve műanyag tubusok töltésére. Megvalósult továbbá 1 db Lutz szivattyú beszerzése átfolyásmérővel és egyéb tartozékokkal, amely a manuális gyógyvíz kimérést váltja fel, így gyorsabb és pontosabb munka végezhető és csökkenthető lesz a vízveszteség. Beszerzésre került még 1 db HITACHI tintasugaras jelölőgép, amely szintén a kézzel történt termék megjelölések (szavatossági idő, charge -szám) végzését váltja fel.

A fenti eszközök beszerzése olyan innovatív technológiai megoldásokat jelentenek a vállalkozás számára, amelyek gyorsabb, pontosabb, hatékonyabb munkavégzést és szélesebb körű termelési lehetőségeket biztosítanak.

Marketing tevékenység keretében a kft. új weboldalt alakított ki, amely elérhető az alábbi linken: https://thermal-kft.hu/.

A fejlesztés célja a vállalkozás versenyképességének és termelési kapacitásának növelése.

A három mérföldkőben teljesített beruházás a támogatói okiratban jóváhagyott elszámolható költségek alapján került megvalósításra. A kötelező tájékoztatás és nyilvánosság követelménynek a pályázó eleget tett projekt tábla kihelyezésével.

Beszámoló letöltése