Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Edzőterem fejlesztése Izsákon

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__422 | Feltöltés időpontja: 2020. június 24. 19:22
Active Sport Outlet Kft. izsáki székhelyű vállalkozás a VP LEADER Helyi Felhívások – Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése című, VP6-19.2.1.-52-1-17 kódszámú felhívás keretében 10 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert tevékenységének fejlesztésére.

 

Kedvezményezett Izsákon edzőtermet üzemeltet 2012 óta. A nyitás óta a gépparkot folyamatosan fejleszti, mert egyrészt elhasználódnak, másrészt pedig folyamatos technológiai megújulás szükséges a vevőkör megtartása érdekében.

Kedvezményezett fontosnak tartja, hogy vállalkozásában korszerű gépekkel, berendezésekkel rendelkezzen, hiszen ezáltal tudja növelni a vevők elégedettségét és egyidejűleg lépést tartani versenytársaival. Célja egy olyan edzőterem létrehozása, mely szakmailag hibátlan és bárki számára tökéletes edzéslehetőséget biztosít.

A gépek még 2020. márciusban beszerzésre kerültek, a tervezetteknek megfelelően egy mérföldkőben valósult meg a beruházás. Támogatói okiratot 2019. november végén vehette át.

A fejlesztés keretében beszerzésre került 1 db Panatta Leg Press 45, 1 db Panatta Inclined Flight Machine, 1 db Panatta Super Horizontal Bench Press, 1 db Panatta Back Deltoids, 1 db Panatta Curling Machine, 1 db Panatta Pullover Machine, 1 db Life Fitness Signature Cable Cross, 1 db Life Fitness Signature Pec/Fly, 2 db Apus Sports Palladium Dumbbells 1-10 kg, 2 db Apus Sports Dumbbell Rack Vertical, 1 db Apus Sports Palladium Dumbbells 2,5-50 kg, 1 db Apus Sports Dumbebell Rack Horizontal, Large.

A projekt 100%-a megvalósult a projekt támogatói okiratban jóváhagyott elszámolható költségeihez viszonyítva. A kötelező tájékoztatás és nyilvánosság követelménynek pályázó eleget tett projekt tábla kihelyezésével.

Az új, magas minőségű gépek beszerzésének köszönhetően a kedvezményezett várakozásai szerint a vevők elégedettsége növekszik és a vállalkozás megítélése is.

A pályázat keretében beszerzett erőgépek új technológiának minősülnek a vállalkozás életében, ezen fajta edzőtermi gépekkel idáig nem rendelkezett. A gépek a legmodernebb technológiával rendelkeznek, új mozgásmódszereket alkalmaznak, amelynek köszönhetően a teljes testet meg tudják mozgatni különböző fokozatokkal egy-egy edzés alkalmával, ezáltal komplex, innovatív erősítő edzés lehetőséget biztosítva használója számára.

Minden igényeket kielégítő erőgépek kerülte beszerzésre. Kedvezményezett fontosnak tartja, hogy a legkorszerűbb gépekkel rendelkezzen, mert az innovatív erősítő edzés lehetőségek megkülönböztetik az edzőtermet a többi, kevésbe korszerű berendezésekkel rendelkező termektől.

A megkülönböztetett mérnöki munkával készített és régi hírnévvel rendelkező erőgépek világszínvonalúak. Kimagaslóan megbízhatóak, nem komplikált a használatuk és könnyen karbantarthatóak. Valamennyi gép forradalmi és innovatív formatervezéssel fémjelzett, egyenletes módon követik és hangolódnak össze az emberi test természetes mozgásával.

A projekt kapcsán 2 fő munkahelymegtartás, továbbá 1 fő munkahelyteremtés valósult meg.

Beszámoló letöltése