Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Élelmiszer bolt fejlesztése Ballószögön

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__408 | Feltöltés időpontja: 2020. február 17. 17:09
Balló Kereskedelmi Kft. ballószögi vállalkozás a VP LEADER Helyi Felhívások - Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése című, VP6-19.2.1.-52-1-17 kódszámú felhívás keretében 10 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert tevékenységének fejlesztésére.Balló Kft. 2015 óta élelmiszerbolt üzemeltetésével foglalkozó vállalkozás. Korábban bérlemény keretében működő elavult berendezésekkel rendelkező bolt helyett a támogatás segítségével saját tulajdonú ingatlanán új élelmiszerbolt építését valósította meg.

A VP LEADER Helyi Felhívások - Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése című, VP6-19.2.1.-52-1-17 kódszámú felhívásra benyújtott támogatási kérelme támogatásban részesült.

Az egy mérföldkőben megvalósuló fejlesztés keretében a vállalkozás eszközöket, hűtőberendezéseket szerzett be, továbbá az építés egy részét is a pályázatból finanszírozta, azonban az építési költség nagyobb részét saját erőből teremtették elő.

 A támogatott fejlesztés a 6035 Ballószög, Bem utca 53. szám alatti ingatlanon valósult meg, a beruházás tárgyát képező Balló Bolt elnevezésű élelmiszerbolt ezen a címen üzemel 2019 szeptembere óta.

 Olyan eszközök, hűtőberendezések kerültek beszerzésre, melyek kizárólag új, első üzembe helyezésű gépek. A beszerzett gépek megfelelnek az európai irányelveknek, szabványoknak, környezetvédelmi előírásoknak. A berendezések szállítója a Szabó J&G Kft. a szóban forgó eszközökkel üzletszerűen foglalkozó kereskedő, a piacon szokványos jótállási és szavatossági feltételeket biztosítja.

A beszerzett eszközök:

RCH 2.0-Hűtött faliregál, SNACK 930 BTG üvegajtós fagyasztó vitrin, CG 10 üvegajtós hűtőszekrény, Bob essedue 300C szeletelőgép, CAS CL 5200J CR 15 kg-os tornyos mérleg, CAS 15 mérleg, bevásárlókosarak, bevásárlókocsi, kasszapult, WCh-6/1B-2,0/110 hajlított üvegű csemegepult, MILOS 2/1.0 füstölt áru tároló, kézi fóliázó gép.

A vállalt bázislétszám a megvalósítási időszak kezdetén 3 fő volt, melyet a beruházás végére 5 főre emeltek, melyből 1 fő hátrányos helyzetű munkavállaló.

Az új bolt és a beruházott eszközök jelentősen hozzájárulnak a minőségi vásárlás körülményeihez, az esztétikus megjelenés mind az üzlet belső és külső megjelenését tekintve előtérbe van helyezve. Ballószög lélekszámának folyamatos növekedése miatt a bevásárlások és a napi friss élelmiszerek beszerzésének biztosítása fő feladatuk, mint helyi élelmiszerboltosoké, mely tevékenységet a bolt vezetője Éva, egy jó csapattal a háta mögött szívvel és lélekkel kíván a jövőben is folytatni.

Beszámoló letöltése