Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Eszközbeszerzés megvalósítása Fülöpházán

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__496 | Feltöltés időpontja: 2022. április 19. 08:03
A Magyarországi Tanyákon Élők Egyesülete sikeresen pályázott a Kolon Menti Leader Egyesület Civil szervezetek térségi szerepének növelése című pályázati kiírására, amelynek keretében eszközbeszerzést valósítottak meg, rendezvény sátrat és sörpad garnitúrákat szereztek be tevékenységük végzéséhez. Az egyesület összesen 1 937 031 Ft támogatást nyert a fejlesztés megvalósításához.

 

Az egyesület már régóta szeretett volna beszerezni rendezvény sátrat és sörpad garnitúrákat, amelyeket különböző programjaikon, rendezvényeiken tudnak hasznosítani, hogy ne kelljen mindig bérelni vagy éppen kölcsönkérni. Országos egyesület lévén, programjaik nem csak helyben, hanem az ország távoli részein is szervezik. Külterületeken, tanyás térségekben sokszor nehézkes a helyszínek biztosítása nagy létszámú közönség számára, ezért programjaikhoz 1 db 8*12 m-es rendezvény sátrat és 20 db sörpad garnitúra beszerzése volt a cél, amelyeket könnyedén mozgathatnak, kihelyezhetnek.

Az egyesület a pályázati projektet négy szervezettel együttműködésben hasznosítja majd az 5 éves fenntartási időszak alatt. Együttműködő partnereink: Fülöpháza Község Önkormányzata, Fülöpházi Kulturális Egyesület, Fülöpházi Lovas Egyesület és a Kecskeméti-Fülöpházi Nemzetőr és Küzdősport Egyesület, akikkel az együttműködés keretében egymás tevékenységét népszerűsítik és együttműködnek egymás rendezvényeinek koordinálásában és lebonyolításában.

Beszámoló letöltése