Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Éttermi konyhafejlesztés Bócsán

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__415 | Feltöltés időpontja: 2020. április 23. 17:15
Lehoczki Klára Rozália bócsai egyéni vállalkozó a VP LEADER Helyi Felhívások – Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése című, VP6-19.2.1.-52-1-17 kódszámú felhívás keretében 667 ezer Ft vissza nem térítendő támogatást nyert tevékenységének fejlesztésére.

Kedvezményezett Bócsa település központjában melegkonyhás éttermet üzemeltet. A konyha mér régóta fejlesztésre szorult, a konyhai berendezések habár még működőképesek, de elavultak, cserére szorultak. A fejlesztés keretében a pályázati lehetőségnek köszönhetően olyan új innovatív konyhai berendezéseket szerzett be, mellyel a vállalkozás versenyképessége növekszik, gyorsabban és hatékonyabb konyhai munka valósulhat meg. Az elektromos üzemű, GN2/1 méretű statikus sütő, az ipari mikrohullámú sütő, a gázüzemű főzőzsámoly és a zománcozott rozsdamentes acél edények az ételkészítési folyamat során, míg az állvány a tárolásban nyújt segítséget.

Kedvezményezett fontosnak tartja, hogy vállalkozásában korszerű gépekkel, berendezésekkel rendelkezzen, hiszen megkönnyítik a munkavégzést, hozzájárulnak a megrendelések hatékonyabb teljesítéséhez, ezáltal lépést tudnak tartani versenytársainkkal.

A beruházás 2020. március 26-án került befejezésre, a tervezetteknek megfelelően egy mérföldkőben valósult meg úgy, hogy a pályázat benyújtását követően saját felelősségre megkezdte a beszerzéseket. Támogatói okiratot csak 2019. november végén vehetett át.

A fejlesztés keretében beszerzésre került 4 db Négyszintes Aluplast állvány, 1 db elektromos üzemű, GN2/1 méretű statikus sütő, 1 db ipari mikrohullámú sütő, 1 db gázüzemű főzőzsámoly, 3 db zománcozott rozsdamentes acél edény. Ezen kívül megvalósult a pályázat keretében vállalt, a szolgáltatás népszerűsítését szolgáló, térségi Régió Napló kiadványban való megjelenés, mint marketing tevékenység.

A projekt 97,5%-a megvalósult a projekt támogatói okiratban jóváhagyott elszámolható költségeihez viszonyítva.

A kötelező tájékoztatás és nyilvánosság követelménynek pályázó eleget tett projekt tábla kihelyezésével.

Beszámoló letöltése