Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Falunap Fülöpszálláson

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__394 | Feltöltés időpontja: 2019. szeptember 2. 11:40
2019. augusztus 16-17-én tartották meg Fülöpszállás a 2 napos falunapi rendezvényüket, mely rendkívül eseménydúsan, jókedvben zajlott: volt freestyle foci, futóverseny, közös főzés, néptánc és operett előadás, az önkéntesen jelentkezők egészségügyi szűrővizsgálatokon is részt vehettek.


A rendezvény hangulatát az est sztárfellépői, Jolly és Suzy fellépése emelte.
A rendezvény célközönsége Fülöpszállás teljes lakossága volt. Igyekeztek fiatalok és idősek, férfiak és nők, gyerekek és felnőttek számára is érdekessé tenni a falunapot, mely a résztvevők száma alapján sikerült is, hiszen közel 1000 fő látogatott ki a rendezvényre.

A Fülöpszállási Falunapok célja mindenekelőtt a felhőtlen szórakoztatás. Minél színesebb programokkal igyekeztek elérni, hogy a lehető legtöbb ember látogasson ki a rendezvényre, mert nincs jobb közösségépítő erő, mint a közös programokon való közös élményszerzés. Az idei évben kiemelt figyelmet fordított az önkormányzat a sport és egészségmegőrzés kérdéskörére.

Színpadi programjaik színvonalas megvalósításában hatalmas segítséget jelentett a Leader pályázatnak köszönhetően beszerzett komplett profi hangtechnika, mely teljes mértékben kielégítette mind a fellépők, mind pedig a közönség, és a teljes rendezvény hangosítási igényeit.
Az önkormányzat a rendezvény megvalósításához LEADER támogatást igényelt, azonban a pályázat elbírálása még folyamatban van.