Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Fejlesztés Jakabszálláson

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__407 | Feltöltés időpontja: 2020. február 17. 16:50
Koller-Haus Kft. jakabszállási vállalkozás a VP LEADER Helyi Felhívások - Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése című, VP6-19.2.1.-52-1-17 kódszámú felhívás keretében 4,18 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert tevékenységének fejlesztésére.

Koller-Haus Kft. építőipari tevékenységgel foglalkozó vállalkozás, mely 2016 óta homokszórással is foglalkozik.

A VP LEADER Helyi Felhívások - Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése című, VP6-19.2.1.-52-1-17 kódszámú felhívásra benyújtott támogatási kérelme támogatásban részesült. 

Az egy mérföldkőben megvalósuló fejlesztés keretében a vállalkozás építőipari tevékenysége fejlesztéséhez kapcsolódóan szerezett be gépeket.

A projekt eszközbeszerzése kapcsán megvalósult egy darab CEA MAXI 315 hegesztőgép, valamint egy darab M 82 kompresszor beszerzése. Emellett nyilvánosság biztosítására, valamint a szolgáltatás népszerűsítésére is sor került.

A fejlesztés hatására a cég szolgáltatásainak palettája bővült, hozzájárulva ezzel a minőségi munkavégzés biztosításához. A fejlesztésnek köszönhetően munkalehetőséget tudtak teremteni egy fő hátrányos helyzetű munkavállaló részére, akinek a felvétele a projekt befejezésének napjáig megtörtént.

A vállalkozás célja a további zavartalan működés biztosítása, szolgáltatási kínálatának bővítése a cég további rentábilis működésének biztosítására. Ezentúl célja a dolgozók és megrendelők megfelelő komfortérzetének, valamint a cég arculatának, megfelelő megjelenésének és jó hírének megtartása.

Beszámoló letöltése