Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Karosszéria műhely fejlesztése Helvécián

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__456 | Feltöltés időpontja: 2021. május 26. 09:55
Thám István helvéciai egyéni vállalkozó a VP LEADER Helyi Felhívások – VP6-19.2.1.-52-1-17 kódszámú - Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése felhívás keretében 2,89 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.


A projekt során 1989 óta karosszéria munkát végző vállalkozás fejlesztése történt. Tevekénységével kapcsolatban támogatási kérelmet nyújtott be a Kolon Menti Leader Egyesület működési területére meghirdetetett fenti jogcímben, mely támogatásban részesült.
A támogatási kérelem beadásakor 2 mérföldkő tervezése történt. I. mérföldkő során: 10 kW teljesítményű napelemes rendszerrel telepítése történt meg, így az eszközök és a műhely áram szükségletét megújuló energiával tudja fedezni a továbbiakban. II. mérföldkő során Bosch ASC 611 klímatöltő és Würtemberg TLT-240SBA elektrohidraulikus kétoszlopos csápos emelő beszerzése történt. Projekt többi költsége egyéb költségnek tekinthető, amelyek magába foglalja projektmenedzsment költséget, műszaki ellenőri szolgáltatás költségét, nyilvánosság biztosításának költségét.
A projekt megvalósítása egy versenyképes, innovatív, modern vállalkozást eredményez, amely üzemeltetések nagymértékben megkönnyebbült.
A pályázat során a kedvezményezett vállalta minimum egy helyi, vagy térségi rendezvényen és minimum egy térségi kiadványban népszerűsítést. A térségi rendezvényen való megjelenés a pandémia miatt a későbbiekben valósul meg. A térségi kiadvány 2020. október 21. napon jelent meg KEOL Kecskeméti Online felületén.


Beszámoló letöltése