Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Rendezvényház kialakítása Izsákon

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__440 | Feltöltés időpontja: 2020. december 18. 12:24
A Norka Trans Kft. a VP LEADER Helyi Felhívások – Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése című, VP6-19.2.1.-52-1-17 kódszámú felhívás keretében 9.999.989,- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert tevékenységének fejlesztésére.


A Kolon Menti Leader Egyesület által meghirdetett Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése című pályázat keretében a Norka Trans Kft. rendezvényház kialakítását valósította meg.
A fejlesztés keretében szép, csendes környezetben található meglévő épület felújítása, energetikai fejlesztése valósult meg, amelyben a beruházást követően egy rendezvényházat alakított ki a vállalkozás Izsák külterületén a 0137/10 hrsz-ú ingatlanon, amely alkalmas lesz kisebb-nagyobb családi, üzleti események, konferenciák, találkozók lebonyolítására, bemutatók szervezésére is.
Az építés mellett eszközbeszerzés is megvalósult, amelynek keretében beszerzésre került egy laptop és egy projektor, amelyek a konferenciák, előadások hasznos eszközei lehetnek majd. Előbbieken túl tervdokumentáció készítése, projektmenedzsment tevékenység, valamint a nyilvánosság biztosítása (projekttábla) is megvalósult.
 
Beszámoló letöltése