Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Sátor beszerzések Izsákon

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__411 | Feltöltés időpontja: 2020. március 30. 14:38
A Tegyünk Izsákért Egyesület a VP LEADER Helyi Felhívások – Civil szervezetek térségi szerepének növelése című, VP6-19.2.1.-52-8-17 kódszámú felhívás keretében 547 ezer Ft vissza nem térítendő támogatást nyert tevékenységének fejlesztésére.

Az egyesület nevelési és oktatási, ismeretterjesztési, kulturális tevékenységet végez, valamint sportversenyeket, szabadidős programokat szervez és bonyolít le. Emellett fontos feladata még a helyi környezet- és természetvédelem, valamint az állatvédelem is.

A VP LEADER Helyi Felhívások – Civil szervezetek térségi szerepének növelése című, VP6-19.2.1.-52-8-17 kódszámú felhívásra benyújtott támogatási kérelmük támogatásban részesült.
 
Az egy mérföldkőben megvalósult fejlesztés keretében az egyesület sátrakat vásárolt, amelyeket az általuk szervezett vagy lebonyolított eseményeken tudnak majd hasznosítani.

Az egyesület hosszútávú zavartalan működéséhez szükséges eszközök kerültek beszerzésre, 1 db 6x3 m-es sátor, oldalponyvával, merevítéssel, plusz ponyvával, dekorral és 1 db 3x3 m-es sátor, oldalponyvával, merevítéssel, plusz ponyvával, dekorral, amelyek megkönnyítik tevékenységük végzését. A beszerzés hozzájárul költségeik csökkentéséhez is, hiszen a jövőben már nem kell sátor bérleti díj költségekkel számolniuk. A projekt hozzájárul a közösségi élet fokozásához, a helyi összefogás erősítéséhez.

A kötelező tájékoztatás és nyilvánosság követelménynek projekt tábla kihelyezésével eleget tettek.

Beszámoló letöltése