Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Sportöltöző bútorok beszerzése Helvécián

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__410 | Feltöltés időpontja: 2020. február 27. 10:58
A Helvéciai Sportegyesület a VP LEADER Helyi Felhívások – Civil szervezetek térségi szerepének növelése című, VP6-19.2.1.-52-8-17 kódszámú felhívás keretében 1,23 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert tevékenységének fejlesztésére.

 

Az Egyesület 1989-ben alakult, célja széleskörű és színvonalas sportolási, testnevelés, felüdülési lehetőség biztosítása a tagjai és sportolni vágyok számára.

A VP LEADER Helyi Felhívások – Civil szervezetek térségi szerepének növelése című, VP6-19.2.1.-52-8-17 kódszámú felhívásra benyújtott támogatási kérelmük támogatásban részesült. 
Az egy mérföldkőben megvalósuló fejlesztés keretében az egyesület bútorokat vásárolt, melyek az öltözőkben, szertárban és a bírói helyiségben kerültek elhelyezésre. 

A fejlesztésre azért volt szükség, mert a sportöltöző bútorai elavultak voltak, tönkrementek, már nem feleltek meg a mai kor színvonalának. A ruhák egy részét csak polcokon tudták tárolni. Az Egyesület a Bozsik programban is részt vesz, így a sporteszközök és felszerelések helyigénye is megnövekedett az utóbbi időben. Eszközbeszerzés keretében 3 db szekrényt, egy ajtó nélküli egyrészes szekrényt, 2 db íróasztalt és 6 db öltözői padot szereztek be. A hely kihasználása érdekében a bútorokat asztalossal, méretre szabva készíttették el.

A sportöltöző szertár helyiségébe kerültek elhelyezésre a szekrények, amelyekben kényelmesen, minden csapatnak elkülönítve tudják tárolni az öltözeteket, törölközőket és egyéb felszereléseket.  A nyitott polcon az edzésekhez szükséges felszerelések kapnak helyet. A kisebb méretű íróasztal is ebbe a helyiségbe került, itt végzik az edzők és a szakosztály vezető a sportolókkal kapcsolatos adminisztrációs feladataikat.  A hazai és vendég öltözőkbe kerültek a padok.
A bírói öltözőbe nyert elhelyezést a nagyobb, 150 cm-es irodai asztal, amelyen a nyomtató és laptop kap helyet, hogy a mérkőzések alkalmával készülő jegyzőkönyvet kényelmesen lehessen megírni.

A fejlesztés hatására színvonalas, esztétikus látvány fogadja a sportolókat az öltözőben és a szertár helyiségben. Ezen felül minden sportruházatot el tudnak helyezni a szekrényekben, ami régen a polcokon porosodott, most az is tisztán marad a tárolás során a szekrényekben. A fiókokban, polcokon szintén zárt helyen tudják tárolni a sportolók versenyeztetésével kapcsolatban keletkező dokumentumokat.
A sportöltözőbe az új bútorok beszerelése előtt elvégeztek egy tisztasági festést, a konvektorok is átfestésre kerültek, így nagyon esztétikus látvány fogadja sportolóikat.

A kötelező tájékoztatás és nyilvánosság követelménynek eleget tettek projekt tábla kihelyezésével, melyet a honlapjukon, a helvecia.hu/hse oldalon is közzé tettek.

Beszámoló letöltése