Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Versenyképesség növelése a Zöld - Hatos Bt.-nél eszközbeszerzés által

Rövid link: http://dunamellekleader.hu/hun/s_!news/i__8/i__552 | Feltöltés időpontja: 2024. május 27. 09:28
Az Zöld-Hatos Termelő Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. a VP LEADER Helyi Felhívások - Helyi fejlesztések támogatása című, VP6-19.2.1-52-9-21 kódszámú felhívás keretében 13.438.117 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

A projekt keretében 1 db Bobcat E19 minikotrógép és adapterei, valamint a szállításhoz szükséges rámpa került beszerzésre.

A projekt eredményeképpen a tüzép felszereltége nőtt, ezáltal új ügyfelek elérésére, nagyobb megrendelések megszerzésére nyílt lehetőség mely hozzájárult az árbevétel növekedéséhez. A projekt közvetve hozzájárul a térség foglalkoztatottságához is. A fejlesztés egésze elősegítette a többlábon állást.
A bővülő eszközpark megteremtette a lehetőséget a fejlődésre, új ügyfelek elnyerésére, új piacokra történő bejutásra. A munkavégzés gyorsabb, hatékonyabb, magasabb színvonalon biztosított a pályázatnak köszönhetően.
A pályázat előkészületeit és a projekt eredményes megvalósítását szakértő igénybevételével bonyolította le a vállalkozás. A tájékoztatás és nyilvánosság projektelem megvalósulását a kihelyezett projekttábla és az online és nyomtatott sajtómegjelenés biztosította.

Beszámoló letöltése